Om Gobutiken

GoButiken är ett svenskt företag som är specialiserat på brädspelet Go, eller som det också är känt, Weiqi, Igo och Baduk. I vår webbutik kan man köpa det mesta som har med Go att göra. Vi jobbar för att ha ett stort sortiment av både kompletta spel och lösa bräden, stenar och skålar så man kan komponera sitt eget spel. Vi har också ett stort utbud av böcker om spelet som du inte finner hos de vanliga bokhandlarna.

Det är Verene Sundberg Koller som äger butiken och driver den tillsammans med sin man, Ola. Verene driver också Budskaparna, ett mediebyrå som levererar foto, video, text och kurser. Du kan läsa mer om Budskaparna här.  

Företaget är momsregistrerat och innehar F-skattsedel. Organisationsnummer SE691228676901.

    


Lära dig spela Go

GoButiken arbetar aktivt för att lära ut och sprida spelet Go och vi närvarar vid turneringar i Sverige och Norge. Vi tar gärna emot förfrågningar om att lära ut eller berätta om spelet. Vi har även utrustning för nybörjare som vi kan ta med oss till tillställningar vi deltar vid. Vi håller till i västra Sverige men fråga oss gärna även om du bor på annat håll - vi har ett stort kontaktnät och kanske vi kan finna någon lokalt hos just er.

Du kan läsa reglerna till spelet Go här och även mer om historik och fun facts.