Perfekt present: Klassiskt go-spel

I lager.


977 kr

969 kr

Komplett utrustning för att spela go! Lägg till 9x9-brädet så har du här alla tre spelplaner. Du kan börja med det lilla och gå vidare när du är redo. Och återvända till det lilla brädet när du vill, för de olika storlekarna är trots allt nästan olika spel...

Detta bräde är kanske det mest klassiska man kan köpa i Europa. Det används bland annat på de flesta klubbar och vid turneringar runt om i Sverige och på kontinenten. Den fina ytan i bokfanér har fördelen att den både är hållbar och lätt att torka av. 

Glasstenarna är ett stort lyft över plaststenarna i enklare paket och ger en helt annan känsla att spela med. 8 mm är standard och det vi säljer mest av. De tjockare glasstenarna känns mer gedigna i handen och "tar för sig" lite mer på brädet. Om du föredrar kinesiska yunzi(-stenar) istället så kan även dessa väljas.

Detta är paketet för dig som vill ha go-utrustning att växa med - eller en perfekt present till personen som gillar strategispel och utmaningar.

Paketet innehåller:

  • Fint bräde i bokfanér, 1,3 cm tjockt. 19x19 spelplan på ena sidan, 13x13 på baksidan.
  • Tillval: Litet bräde i bokfanér, 1,3 cm tjockt. 9x9 spelplan.
  • Glasstenar 8x22, 9x22 eller 10x22 mm från Korea, eller 6,2x22 mm yunzi.
  • Linnepåsar

En rekommendation till nybörjare är att lägga till Gohandboken som ger en grundlig introduktion till spelet och en bra plattform att utvecklas vidare från.